Helt Texas i SiddisHallen

I ren cowboystil rigger Siddishallen opp benker og bord og lager «oktoberfest» allerede nå i april.

Dørene åpnes kl. 19.00 og avsluttes kl. 01.00.

Salg av mat, øl og vin. Aldersgrense 18 år.

For billetter: ticketmaster.no

G. Thomas

Med sine 35 års erfaring som country-artist framstår G. Thomas i dag som en av de mest erfarne musikerne innen sin sjanger i Norge. Han har gitt ut 11 soloalbum,
de fleste produsert i C&W «hjemby», Nashville, Tennessee.

G. Thomas har opptrådt på flere TV-kanaler i Norge og i utlandet og vært support-artist for bl.a. Willie Nelson, Waylon Jennings, Johnny Cash, Bobby Bare, Vince Gill, The Bellamy Brothers, Tanya Tucker, Don Williams og The Highwaymen.

Trampolines

Musikken til Trampolines kan best beskrives som Irsk folkemusikk med elementer fra amerikansk country og bluegrass.

Trampolines er Einar, Rune og Stian som alle har bekgrunn fra The Tramps. The Tramps gav ut 6 CD-plater mellom 1995 og 2002 og turnerte over hele Norge.

Trampolines har en enklere instrumentering. De spiller tradisjonell irsk folkemusikk med elementer fra amerikansk country og bluegrass.
Noen gode gamle countrysvisker blir det også plass til. Låter fra blant andre The Pogues, Waterboys, Dubliners, Van Morrison og selvfølgelig The Tramps står på repertoaret.

 

Jorunn Hodne

Stavangerartisten Jorunn Hodne har begeistret både publikum og kritikere med innspillinene hun kom hjem med fra Nashville. Albumet slippes på digitale plattformer til høsten, og på Spotify kan du finne de nyeste singlene. Stavanger Aftenblad skriver i sin plateanmeldelse at ”Hodne imponerer med egne sanger. Ikke minst i måten hun fremfører dem på.” Dette er melodiøs country som er lett å like. Med seg på scenen har hun gitaristen Rolf Kloster og bassisten Eivind Hodne, som sammen med Ingvill Bjorland lager de fineste harmonier.