Kickoff curling

Sosial og morsom sammenkomst
Curlingpakker inneholder alt dere trenger for å samle ansatte / samarbeidspartnere til et hyggelig og morsomt samvær. Stavanger nye Ishall en av Norges nyeste og mest moderne curlinganlegg. Her vil dere bli mottatt av en curlinginstruktør som vil være tilgjengelig under hele oppholdet.
Servering i fine lokaler
Om ønselig kan maten stå klar i stilige lokaler med utsikt over curlingbanene. Her kan vi servere alt i fra pizza til 3 retters middag. Vi har alle rettigheter. Lokalene fra 8-90 personer har også det dere trenger av AV utstyr. Her kan dere ta med ansatte, samarbeidspartnere ect. til en hyggelig sammenkomst enten det er på dagtid eller kveldstid.
Hos oss er passasjerene det aller viktigste
Vi i Stavanger ishall har inngått et samarbeid med Boreal transport for å kunne tilby dere en pakke fra A til Å. Boreal ble valgt ut fra deres ambisjoner om service og fokus på sikkerhet og miljø. Så her kan vi tilby sikker transport for små og store grupper.
Unn deg noe godt
Ostehuset ble valgt som leverandør av den enkle grunn at vi ønsker å samarbeide med de beste. Fantastisk god mat og drikke, engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere med høy faglig kunnskapsnivå er noen stikkord. Bestiller dere curling med servering hos oss, vet vi at dere er i trygge hender.

Velkommen til en hyggelig opplevelse bookingcurling@stavanger-ishall.no / 51 53 74 50